„Еренджиковата къща”

Skylodge Adventure Suites
20/05/2019
Къща за гости „Кьорови къщи“
23/05/2019

ЕРЕНДЖИКОВАТА КЪЩА

Сгушена в полите на Родопите в китното българско село Кръстатица, Еренджиковата къща е място, съхранило в себе си стария селски бит и традиции. Къщата е реставрирана в типичния за Родопите стил и архитектура на отминалото време. Интериорът е старинен и впечатлява със своя самобитен стил. Във всяка стая има мосандра. За тези от вас, които не са запознати, това е старинен родопски гардероб. Леглата също са старинни и са покрити с козеци. Къщата разполага и с голяма механа за почитателите на вкусната традиционна българска кухня.

Разбира се не липсват и удобствата на съвремието като интернет, телевизия, модерно обзаведени бани и тоалетни, и други, които ще допринесат за вашата спокойна и ползотворна почивка.

Самата местност предлага множество възможности за еко туризъм. Планинско колоездене, лов и риболов, спа и балнео туризъм. Ако искате да се потопите в тишината и спокойствието на това планинско селце, да се насладите на песента на щурците и магията на нощните лагерни огньове, Еренджиковата къща ви очаква с широко отворени врати!

Снимки от мястото