Anemi Hotel

Къща за гости “Тепавицата”
24/05/2019
Бабината къща
13/07/2019

ANEMI HOTEL

Искате ли да прекарате една незабравима лятна почивка на един от най-красивите острови в света? Имаме перфектното предложение за вас и то съвсем наблизо, в съседна Гърция - Хотел Анеми, разположен на о-в Фолегандрос, в Цикладите. Бутиков хотел, предлагащ дизайн и обслужване от най-висок клас. Архитектурата на мястото е изключително впечатляваща. Хотелът е внимателно проектиран и изграден до най-малкия детайл и сечатава в себе си лукс и класа, пресъздадени в един минималистичен стил, в който сякаш няма нито един излишен елемент и всичко си е на мястото.

Изкрящо белият цвят и каменните елементи се съчетват перфектно със зашеметяващите градински площи и пътеките около тях, вдъхновени от естествената красота на острова. В дизайна на стаите за гости, както и общите части, присъстват две отделни концепции: от една страна минималистичният и традиционен за Цикладите подход, и от друга - модернизъм, лукс и класа от най-високо ниво.

Можем още много да пишем и говорим за това невероятно място, но ако искате да усетите истинската му магия, то просто трябва да бъде преживяно. Затова, защо просто не го посетите. ;)

Снимки от мястото