За сайта

Места в България сред природата, които си струва да посетите

Нашата мисия


Еко Кътче е една идея - да покажем най-добрите места в България сред природата, където да резервирате вашата следваща почивка, далеко от хаоса на градския живот.

Тук ще намерите едни от най-красивите малки семейни хотели, вили и бунгала, разположени в полите на планините, на морския бряг или в сърцето на родните гори.

Време е да се върнем към природата. Тя е най-доброто средство да намалим стреса, да презаредим батериите и да се върнем към един по-балансиран и хармоничен живот.

Природата е живот и трябва да я пазим и съхраним доколкото е възможно по-чиста и непокътната.

Какво ще открия тук?


В сайта ще откриете идеи за места сред природата, където да резервирате вашата почивка и да отдъхнете от забързаното градско ежедневие.

Тук няма да отриете големи хотелски комплекси и вериги, разположени в известните и посещавани от много хора български курорти.

Тук ще откриете уединени места, разположени на брега на някой язовир или във вътрешността на гората, където единственото, което ще чувате, е полъха на вятъра, шума на реката и песента на птиците.

Подарете на вас и вашите близки една зареждаща и незабравима почивка, след която ще се чувствате отпочинали и заредени с нови сили.

Предложения

22/05/2019

„Еренджиковата къща”

с. Кръстатица, община Баните, област Смолян
09/04/2019

Вила “Марк”

с. Краево, община Ботевград, област София
14/04/2019

Къща за гости “Емана”

с. Кърпачево, Ловеч